JH Staalindustri A/S - Branche: Fødevareindustri

 

Fødevareindustrien er mangfoldig, både hvad angår produkter og processer. Hvert enkelt produkt er forskelligt og skal derfor behandles forskelligt. Men denne forsigtighed er ikke begrænset til produktets egenskaber, de inkluderer også hygiejne.

Generelle specifikationskrav til rustfrie tanke i fødevareindustrien er ofte de samme som til mejeriindustrien, men fødevareindustrien er betydelig mere nuanceret end mejeriindustrien. Dette kommer til udtryk i krav til smagsstoffer, farve, viskositet og mange andre subjektive smags og duft aspekter.

Opvarmning og nedkøling

For processer i fødevareindustrien som pasteurisering og gæring, er opvarmning og afkøling af procestanken en nødvendighed. Det er vigtigt, at der er den korrekte kombination af varme- / køleegenskaber samt isolering af tanken, for at opvarme eller afkøle dit produkt inden for den ønskede tidsramme.

JH Stålindustri har produceret procestanke for fødevareindustrien siden 1990, og vi kan derfor udover produktet, tilbyde vores ekspertise og dele vores erfaringer, når det kommer til valget af procestank for netop din proceslinje.

Effektiv rengøring

JH Stålindustris CIP-processer er direkte tilsluttede vores varmevekslere og procestanke. Her cirkulerer anlægget en blanding af opvarmede ugiftige rengøringsmidler gennem systemet, der renser alle de indvendige overflader for tilsmudsninger. Når udstyret ikke skal åbnes for rengøring reduceres behovet for reservedele og antallet af arbejdstimer, der kræves til rengøring.

Dette giver mange fordele i form af f.eks. færre menneskelige fejl, øget medarbejdersikkerhed, mere oppetid for produktionen, ressourcebesparelser i form af rengøringsmidler og vand, samt en mere konsistent slutproduktskvalitet.

Ved at automatisere rengøringsprocessen i proceslinjen, tjener installationen hurtigt sig selv hjem, i besparelser på andre faste omkostninger forbundet med produktionen.

Skrabevarmeveksler til højviskose/tyktflydende produkter

Det kan være en kompliceret proces at opvarme og nedkøle produkter, når man beskæftiger sig med produkter af høj viskositet eller som er tyktflydende. Produkters viskøse struktur kan resultere i tilsmudsning af procesudstyret, hvilket JH Stålindustris skrabevarmevekslere er udviklet med henblik på at forhindre.

JH Stålindustri specialdesigner og producerer rustfri skrabevarmevekslere under navnet Rotapro. Rotapro skrabevarmeveksler er resultatet af mange års tilegnet erfaring fra branchen, hvorfor vi kan garantere pålidelighed, kvalitet og øget produktionseffektivitet med vores skrabevarmevekslere.

Med mange år i branchen, kan vi kalde os eksperter

JH Stålindustri tilbyder specialudviklede løsninger, som er udviklet på baggrund af netop fødevareindustrien. Vores mange års erfaring med branchen og leveringer af tanke, skrabevarmevekslere og procesanlæg til bearbejdning af fødevare gør, at man roligt kan kalde os eksperter på området.

Vores høje faglighed og kendskab til de processer, som anvendes i de forskellige industrier, er grunden til, at vi kan rådgive omkring og fremstille procestanke til brug i fødevareindustrien af højeste kvalitet.

Kontakt JH Stålindustri i dag, hvis du ønsker at vide mere om procestanke eller vores procedurer på telefon +45 86 47 90 44 eller på mail til jhstaal@jhstaal.com.