Kvalitetssikring

Hos JH Stålindustri er vi eksperter i at levere tanke af højeste kvalitet, der leverer op til selv de vanskeligste specifikationer og skarpeste krav. Vi er en teknisk faglig og kompetent organisation, hvilket sikrer, at kundens tekniske- og dokumentationsmæssige krav altid opfyldes.

Tæt dialog med kunden

Hos JH Stålindustri A/S lægger vi stor vægt på dialogen med kunderne. Det er det vigtigste skridt for at sikre kvaliteten af den færdige levering. Igennem den tætte løbende dialog tilpasses og udvikles produktet til at imødekomme alle kundens ønsker. I denne rådgivende proces benytter vi 3D tegninger til at øge den tekniske og visuelle forståelse. Dette tydeliggør ofte nye behov eller hidtil usete udfordringer hos kunden, som dermed kan tilpasses den færdige løsning.

Engineering

Når det kommer til selve beregningen er der mange ting at tage højde for. Her kommer vores mange års erfaring hos JH Stålindustri kunden til gode. Vi har de fornødne ekspertiser til at sikre det rette valg af materiale, samt vejlede om brug af specialegeringer og korrosionsmodstandsdygtighed. Alle tryktank bliver beregnet iht. EN 13445. Der stilles ofte krav til levetidsberegninger, som har afgørende betydning for korrekt valg af hovedkomponenterne til tanken. Derudover kan vi beregne termokappe areal, hvis der behov for fastholdes eller ændring af temperaturen i en tank. Alle tanke kan desuden leveres og om nødvendigt beregnes, for en korrekt isoleringstykkelse.

Hygiejnisk produktion

Hos JH Stålindustri er vi specialister i fremstilling af tanke til aseptisk produktion. Vi har mange års erfaring med levering til fødevareindustrien og farmaceutisk industri. Derfor ved vi at fremstilling af tanke til miljøer, hvor der er helt specielle forhold omkring rengøring og korrosion, stiller krav om ingeniørmæssig knowhow og håndværksmæssigt kvalitet fra start til slut. Vi har de fornødne maskiner og kompetencer til at sikre korrekte overflader for effektiv rengøring. Derudover har vi med vores mange års erfaring en stor tekniske ekspertise, når det kommer til rådgivning omkring CIP, herunder udformning, placering samt valg af vaskekugle og turbine, hvilket alt sammen i sidste ende er afgørende for korrekt rengøring. Vi tilbyder altid at udføre en riboflavin-test af den færdige løsningen, så vi kan påvise den effektive rengøring.

Transparent dokumentation

For os er dokumentation et nøgleord. Det er af afgørende betydning, at dokumentationen er sporbar og korrekt. Hertil har vi udviklet en detaljeret database, der holder styr på tegningsrevisioner, styklister, materialecertifikater, svejsecertifikater, svejseprocedure og svejselog mv. Det er et sikkert fundamentet, som sikrer, at vi altid er 100% transparent omkring vores processer. Det færdige produkt leveres derfor med fuld sporbarhed på en logisk og overskuelig måde.

Certificeringer og standarder

For tryktanke beregner vi i henhold til EN 13445. Trykløse tanke tager udgangspunkt i samme standard eller EN 1993-4 / EN 14015. Vores smede er certificeret i henhold til EN ISO 9606-1 og EN ISO 14732. Vi har mange svejsprocedure i EN ISO 15614-1 til flere legeringer, herunder EN 1.4404 (316 l), EN 1.4539 (904L), EN 1.4462 (Duplex 2205), EN 1.4410 (Super Duplex 2507).